Den Grønne Plantebase

Kuvertpris: 53 kr.

DEN GRØNNE PLANTEBASE” – frokost
– som også gør pescetaren, flæsketaren og kødelskeren mæt og glad

Hvordan det? Jo, vi vender frokosten på hovedet, og serverer ”DEN GRØNNE PLANTEBASE-frokost”, der som udgangspunkt er rene plantebaserede retter som “base” for jeres frokostordning. Herfra kan I spæde op med tilbehør af kød / fugl / fisk fra vores andre frokosttilbud United Gastro, så alle kollegaer – flexitar, pescetar, flæsketar, vegetar m.m. – bliver mætte, glade og tilfredse.

United Gastro er vores klassiske frokosttilbud, hvor der altid er livretter som frikadeller, fiske- og kødpålæg samt lækre småretter, både plantebaseret og kød, fisk og fjerkræ. Altså klassisk, dansk frokost i høj kvalitet – med et tvist af eksotiske retter i ny og næ.
Vælger du DEN GRØNNE PLANTEBASE starter din frokost altså ved vegetarens behov, og herfra kan du oven i DEN GRØNNE PLANTEBASE tilvælge kød eller fisk til de kollegaer, der ønsker dette i deres frokost.

Vi håber på at friste flere til at spise mindre kød og fjerkræ og skabe en sund og miljøvenlig daglig frokost. Måske der endda er en gæst eller to, der tænker, at frokosten sagtens kan være lækker, mættende og delikat med mere grønt og uden kød.
Vores frokosttilbud kan altså kombineres på tværs.

Du kan altså enten:
– Vælge DEN GRØNNE PLANTEBASE alle ugens 5 dage eller
– Tilvælge United Gastro 1, 2, 3 eller 4 dage
Eller du kan omvendt tilmelde dig
–  United Gastro -ordningen
– Tilvælge DEN GRØNNE PLANTEBASE 1, 2, 3 eller 4 dage

Vi tager altid gerne en snak – så I får en frokost, der holder 100%
og at ALLE kolleger får en sund, lækker, mættende,
opfindsom, genkendelig, appetitlig frokost,
der måske kan trække inspiration med hjem til middagsbordet.

Forslag på menu:

Varm Ret:
Chili Sin Carne m/spicy salsa & brune ris
( Valgfrit at tilsætte tern af let ristet dansk øko okseinderlår )

Salater:
2 x sunde & mættende salater

(1) Rødbede råkost m/valnødder & Mynte
(2) Bagte gulerødder m/ beluga linser & syltede perleløg
( valgfrit at tilsætte strimler af kylling bryst )

Pålæg/spread: 2 x vegetar pålæg

(1) Butterbean spread m/trøffel olie & parmesan flager
( valgfrit at tilsætte stegte tern af fennikel salami )
(2) Æg & radiser, m/ ærteskud på ærte & mynte pure/spread

Koldhævet surdejs brød & kerne rugbrød hver dag.
Tirsdag – Husets oste
torsdag – husets kage