Danish Minies

Danish Minies Priser fra: 46kr. 

Økologi, bæredygtighed og høj kvalitet er nøgleordene.

De små smørrebrød i miniformat egner sig fortrinligt til receptioner, da man ikke behøver hverken bestik eller tallerkner. Kun servietter. De har desuden haft stor succes med levering af specialiteter til frokoster, natmad, cocktailparties, messer og konferencer.

Det er nu syv år siden, Bettina Schoop fik idéen til Danish Minies, som kort sagt er danske madklassikere i miniaturestørrelse. “Tanken var, at man skulle kunne nyde alle sine livretter på én gang – i ét måltid.”

Smørrebrød i miniformat

De var de første i verden til at lave smørrebrød i miniformat. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Kortet spækket med landets måske bedste smørrebrød. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Det danske smørrebrødskort er bredt, og favoritterne er mange. Det inspirerede Danish Minies til deres nyskabende koncept. De laver klassisk dansk smørrebrød serveret som små gourmet-hapsere. Hvert smørrebrød er et lille kunstværk, der kan spises i én bid, og størrelsen lader gæsterne smage alle deres favoritter, inden mætheden slår ind.

Kontakt frokostfirmaet for mere information, gerne på mail info@frokostfirmaet.dk eller telefon nr. 53545455

Danish Minies

danish