Conrad Catering

Conrad Catering Kuvertpris: 49 kr

Historien

Køkkenet er en udspringer fra Conrads, der igennem en lang årrække har været kendt i Vejle og omegn. Kendt for deres høje kvalitet af mad der bliver serveret.

I 2008 startede køkkenet med at producere catering & selskabsmad ud af huset fra deres lækre café.

Efterfølgende har køkkenet brugt flere år og mange timer på at få fundet frem til den perfekte madprofil og køkkenstil de elsker. Og som deres kunder elsker.

Fra sommeren 2016 er køkkenet sprunget ud i eventyret om maden, og har lavet en afdeling der kun laver mad til fester, arrangementer, receptioner og firmafrokoster, og hvad der ellers måtte være af gode grunde til at spise noget lækkert mad ud af huset.

Ideen bag frokost menuerne er at lave fantastisk mad af gode råvarer. Hellere én enkelt fantastisk ret på bordet end mange middelmådige muligheder.

Køkkenet finder inspiration i køkkener rundt i hele verden, og der tilpasses meget gerne de enkelte kunders gode ideer og ønsker.

Køkkenet laver frokost af gode og sunde råvarer og med fokus på detaljen. De har en stor fleksibilitet og leverer efter ønske også frokost til vegetarer og allergikere.

Køkkenet bruger i stor udstrækning bæredygtige råvarer i deres køkken.

Det handler om fantastisk lækker mad – ikke så meget andet – bare lækker mad.

Catering & mad ud af husets afdeling holder til i Huset Sct. Maria.

 

 

Ugens Menu

Ugens menu