Gourmandiet

Kuvertpris: 56 kr

Gourmandiet Elite smiley

Gourmandiet leverer velsmagende og lækre madoplevelser med fokus på friske, lækre og lokale råvarer.

En slagter som er et snit over resten, sådan beskrev The Wall Street Journal i 2015 den fremadstormende københavnske gourmet slagter som slog dørene op på Østerbro i 2007. Gourmandiet blev desuden af The Wall Street Journal fremhævet som en af de 5 ypperste slagterforretninger i verden.

Lad Gourmandiet klare ’madpakken’ med en unik Frokostordning
Gennem en årrække har Gourmandiet leveret frokost til mange virksomheder i København og omegn og de har opbygget en stor viden om hvad der gør en god frokost for de fleste. Gourmandiet kan derfor levere et stort og varieret udvalg med gode råvarer, lækkert pålæg, samt sunde og spændene salater.

 

Det får man
Lun ret med tilbehør
2 til 3 lækre færdigblandede og fyldige salater
2 til 3 slags pålæg
Kage en gang om ugen (torsdag eller fredag)

 

Særlige hensyn

Gourmandiet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Gourmandiet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Ugens Menu